Preloader image
770
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-770,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Omgeving

De transformatie van Loods 20 luidt het startsein in voor meer ontwikkelingen in het gebied rondom de voormalige Bleekvelden. Dit betekent dat delen van de industrie verdwijnen en er plaats gemaakt wordt voor wonen. Er ontstaat zo een betere ontsluiting naar het centrum, wat op 500 meter loopafstand verwijderd is.

Situatie

Loods 20 is goed ontsloten, het grenst aan de Mierloseweg en de Johan Peijnenburgweg. Beide wegen zijn belangrijke doorgaande wegen. De snelweg A67 richting Eindhoven/Venlo is met 5 minuten rijden, zeer nabij.

 

Uiteraard biedt de omgeving en het centrum voldoende mogelijkheden. Zo zijn er talloze winkels, horecagelegenheden en andere voorzieningen aanwezig als scholen, zorg en een goede openbaarvervoersverbinding.

 

Geldrop kent een bloeiend verenigingsleven en er zijn prachtige fiets- en wandelgebieden. In 5 minuten bent u in de bossen. Kasteel Geldrop met de bijhorende kasteeltuin en het de Dommeldal bevinden zich beide op loopafstand van Loods 20. Kortom, u hoeft zich niet te vervelen!

Download Plattegrond

Neem contact op

Wil je graag wat meer weten? Neem gerust contact op of vraag de brochure aan. Verkopend makelaar: Makelaardij OLAV Veldhuizen T 040 22 33 345 info@makelaardijolav.nl