Preloader image
938
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-938,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Disclaimer

De inhoud van deze webiste is met zorg samengesteld, desondanks kunnen er onjuistheden zijn opgetreden. Daarom kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend.

Getoonde impressies, illustraties, foto’s, sfeerplattegronden, kleuren ed. geven slechts een indruk van de woning en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Zo kan het voorkomen dat in impressies en/of sfeerplattegronden kopersopties staan aangegeven welke niet tot het basisontwerp c.q. het gekochte behoren. Hiervoor wordt verwezen naar de verkooptekening. De in de sfeerplattegronden aangegeven keuken- en badkamer- en /of tuininrichtingen, meubels, inrichtingselementen ed. dienen enkel ter inspiratie maar behoren niet tot de levering van de woning.

Het openbaar gebied (paden, groen, parkeerplaatsen ed.) evenals de omliggende verkaveling zoals op de situatietekening aangegeven is indicatief. De ondernemer maakt een nadrukkelijk voorbehoud ten aanzien van wijzigingen in de inrichting van het openbaar gebied en/of verkaveling zoals door de gemeente worden bepaald.